Voorbeelden en resultaten

Verschillende voorbeelden van resultaten voor een beter beeld van uw eindresultaat en de mogelijkheden. Bekijk de resultaten rustig en doe inspiratie op voor uw bedrijf en/of woning. Er staan meer foto's bij categorieën en ontwerpen zelf.

Onze ontwerpen

Verschillende deurstickers

Meerdere deuren in huis naast elkaar, gebruiken uw gasten steeds de verkeerde deur? Sierlijke woorden als deurstickers bieden een leuke en mooie oplossing. Uw gasten zien direct het toilet en lopen niet meer uw slaapkamer of badkamer in.

Deursticker set

Raamsticker Sinterklaas tekst op maat

Sinterklaas mag natuurlijk niet voorbij rijden en uw huisje vergeten. Leuke Sinterklaas sticker voor de kinderen met eigen namen of naam. Ontwerp: "Sint en piet hier wonen".

Sinterklaas raamsticker
Muursticker herten in het bos

Unieke muursticker of raamsticker voor een landelijk interieur. Breng de natuur in huis met het ontwerp: "Herten in het bos".

Muursticker herten in het bos
Muursticker raamsticker: Home there's no place like it
Muursticker raamsticker Home there's no place like it

Raamfolie op maat

Wij verzorgen de opmaak naar uw wensen en leveren uw raamfolie op maat met tekst en/of ontwerp. Raamfolie voor de hal, gang, voordeur, woonkamer, keuken of op een andere plek in huis. Hieronder verschillende voorbeelden en mogelijkheden.

Raamfolie met vlinder ontwerp

Woonkamer raamfolie met ontwerp op maat. Het linker raam met huisnummer en het grote raam met tweemaal het ontwerp: "vlinder op bloemen" uit onze webshop. Eén vlinder horizontaal gespiegeld.

Raamfolie vlinder bloemen

Raamfolie vlinder bloemen huisnummer
Raamfolie drie vlakken

Raamfolie zonder ontwerp of tekst uitgesneden. Raamfolie vlakken decoratief in huis en gelijk een oplossing tegen inkijk en autolichten in de avond door bijv. een heuvel in de weg.

Raamfolie sticker logo op maat
Raamfolie diapositief en muursticker met logo
Raamfolie en muursticker met logo
Sticker wolven met raamfolie op maat aangeleverd bestand wolven
Raamfolie wolven
Raamfolie op maat aangeleverd familiewapen
Raamfolie op maat
Raamfolie diapositief logo's
Raamfolie met logo
Raamfolie vlinder bloemen
Raamfolie vlinder bloemen

Sticker op maat

Wij verzorgen de opmaak naar uw wensen en leveren uw sticker op maat met tekst en/of ontwerp. Uw eigen logo, tekst, ontwerp idee als muursticker, raamsticker, autosticker of andere ondergrond. Hieronder voorbeelden en mogelijkheden.

Boot sticker met logo
Boot sticker met logo
School traktatie bekers met naamsticker verjaardag

Opzoek naar een unieke traktatie voor in de klas? Bestel naamstickers, plak de naamstickers op een kleurige beker. Vul de beker met een zakje snoep. Klaar is de traktatie voor in de klas op school.

Traktatie bekers met naamsticker verjaardag
Peugeot autosticker op maat

Autosticker twee standaard kleuren stickers tekst op maat.

Autosticker op maat

Full colour stickers

Wij maken full colour stickers alleen op aanvraag en zijn niet standaard in de webshop verkrijgbaar. Heeft uw logo meerdere kleuren of kleur verloop en kan uw logo niet met de standaard kleuren gemaakt worden. Twijfelt u over uw logo of bestand. Wij verzorgen ook de opmaak naar uw wensen. Vraag gerust een offerte aan.

Contour gesneden full colour raamsticker

Aangeleverd logo aangepast naar wensen van klant. Logo geprint op wit vervolgens contour gesneden voor een witte rand om het logo. Binnenkant aangebracht en buitenkant zichtbaar.

Contour gesneden full colour raamsticker
Full colour sticker Bertje's Barbershop Apeldoorn

Logo als afbeelding aangeleverd. Contour lijnen gemaakt. Binnenkant aangebracht en buitenkant zichtbaar.

Full-color sticker Bertje's Barbershop
Full colour contour gesneden raamsticker

Logo als afbeelding aangeleverd. Contour lijnen in afbeelding gemaakt en gekeken naar maximale grote zonder vervaging in afbeelding voor de full colour raamsticker. Binnenkant aangebracht en buitenkant zichtbaar.

Full colour contour gesneden raamsticker

Complete projecten

Wij maken niet alleen uw logo en stickers, maar voeren ook gehele projecten uit. Van ontwerpen tot bestickering. Wij verzorgen het gehele proces uit. Vraag gerust een offerte aan.

Oliebollenkraam bestickering

Deze gave oliebollenkraam staat in het centrum van Boxmeer. We hebben in opdracht van de klant het complete ontwerp in cartoon stijl gemaakt. Van kok met oliebollen tot de prijsbordjes. Alle ontwerpen komen uit eigen huis!

Oliebollenkraam bestickering