Beoordelingen

2018-07-11
Claudia
Wat veel leuke ontwerpen hebben jullie! :) Kom regelmatig op de website en elke keer weer nieuwe ontwerpen. Echt leuk! Heb verschillende muurstickers en raamstickers maar nu ook de raamfolie geprobeerd met een ontwerp. Gaaf dat alle ontwerpen gecombineerd kunnen worden met raamfolie op maat. De raamfolie is super mooi geworden echt uniek! Nogmaals bedankt voor de service en ga zo door!
2018-04-21
Daniëlle
Wat een superservice!! Na 2 x me bestelling niet te hebben Binnengekregen . En de Sint sticker eigenlijk Te laat was, mocht ik een andere sticker uitzoeken. Die had ik een paar dagen daarna binnen. Dat zonder extra kosten. Heel erg bedankt !! Hij gaat zeker een mooie plek krijgen deze feestdagen.
2017-07-02
Marco Konink
Woensdagavond bestelling geplaatst en donderdagochtend werd de sticker al persoonlijk afgegeven. Ik kom uit dezelfde plaats dus vandaar deze extra bezorgservice. Top! Goede prijs, duidelijke website, super snelle levering en een erg goede kwaliteit.
2017-03-24
Renske
Had een klacht maar kreeg geen antwoord. Na de tweede e-mail werd ik gebeld. Achteraf bleek dat de e-mail in de spam-box terecht was gekomen. De klacht is naar tevredenheid opgelost! Nogmaals bedankt!
2016-11-28
Jaap
Complimenten voor de goede en snelle service! Gister besteld vandaag al in huis :) Heb raamfolie op maat besteld met naam en huisnummer. Kreeg direct verschillende voorbeelden waar uit ik kon kiezen. Na een kleine aanpassing was het precies goed. Heb eerder statische raamfolie gebruikt maar dit liet los en had bubbels. Nu ik kwaliteit raamfolie gebruikt heb merk ik het verschil meteen al bij het aanbrengen. Geen bubbels :) Bedankt Jaap
2016-06-28
Frans van Limburg
Hoi michael kwaliteit is top , zeer stevig en geen kleur verandering door weersinvloeden. ik ben benieuwd naar volgende project , dat wordt net zo'n top kwaliteit als op achterraam Zelfs voor auto stickers ideaal!!!!!!!!! gr frans
2016-01-10
Simone
Hoi Michael, Bedankt voor de verschillende ontwerpen en goede en snelle service. We hebben alles opgeplakt en het staat echt super leuk! Het plakken zelf ging makkelijker dan verwacht. We bestellen zeker meer! Groetjes, Simone
2015-09-22
Peter
Top service snelle reactie op mijn vragen via e-mail en voor een product op maat een snelle levering zeer netjes!
2015-08-20
Tamara
We hebben de naamsticker gisteren ontvangen en meteen geplakt. We willen bij dezen laten weten dat de sticker helemaal voldoet aan onze verwachtingen, het ziet er echt super uit. We zijn erg tevreden over de snelle reactie op onze mailtjes, over de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding. We zullen jullie zeker aanbevelen.
2015-07-15
Joyce
Aanrader Kwam jullie tegen op de kerstmarkt in Vaassen en vind dat jullie het heel leuk doen. Heb nu meerdere keren besteld en elke keer weer snelle reactie en korte levertijd. Kortom goede service! Ga zo door!
Pagina

Review achter laten?

Laat andere klanten weten wat u van onze producten en service vindt.