1-9 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Klantenbeoordeling

Daniëlle 04-12-2017
Wat een superservice!! Na 2 x me bestelling niet te hebben Binnengekregen . En de Sint sticker eigenlijk Te laat was, mocht ik een andere sticker uitzoeken. Die had ik een paar dagen daarna binnen. Dat zonder extra kosten. Heel erg bedankt !! Hij gaat zeker een mooie plek krijgen deze feestdagen.
Julia S. 16-02-2016
Elke keer zie ik weer nieuwe ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn, echt leuk! Vierde keer een sticker besteld, elke keer volgende dag in huis! Top service! Ga zo door! :)
marco konink 27-10-2015
Woensdagavond bestelling geplaatst en donderdagochtend werd de sticker al persoonlijk afgegeven. Ik kom uit dezelfde plaats dus vandaar deze extra bezorgservice. Top! Goede prijs, duidelijke website, super snelle levering en een erg goede kwaliteit.
Renske 09-08-2015
Had een klacht maar kreeg geen antwoord. Na de tweede e-mail werd ik gebeld. Achteraf bleek dat de e-mail in de spam-box terecht was gekomen. De klacht is naar tevredenheid opgelost! Nogmaals bedankt!
Jaap 01-07-2015
Complimenten voor de goede en snelle service! Gister besteld vandaag al in huis :) Heb raamfolie op maat besteld met naam en huisnummer. Kreeg direct verschillende voorbeelden waar uit ik kon kiezen. Na een kleine aanpassing was het precies goed. Heb eerder statische raamfolie gebruikt maar dit liet los en had bubbels. Nu ik kwaliteit raamfolie gebruikt heb merk ik het verschil meteen al bij het aanbrengen. Geen bubbels :) Bedankt Jaap
Frans van Limburg 02-04-2015
Hoi michael

kwaliteit is top , zeer stevig en geen kleur verandering door weersinvloeden. ik ben benieuwd naar volgende project , dat wordt net zo'n top kwaliteit als op achterraam Zelfs voor auto stickers ideaal!!!!!!!!!

gr frans
Simone 02-04-2015
Hoi Michael,

Bedankt voor de verschillende ontwerpen en goede en snelle service. We hebben alles opgeplakt en het staat echt super leuk! Het plakken zelf ging makkelijker dan verwacht.

We bestellen zeker meer!

Groetjes,
Simone
Monique 02-04-2015
Goedemiddag,

Wow bestelling de volgende dag al in huis. Netjes! bedankt!

groetjes,
Monique
Peter 02-04-2015
Top service snelle reactie op mijn vragen via e-mail en voor een product op maat een snelle levering zeer netjes!

1-9 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2