Beoordelingen

2015-06-17
Henk van Rooijen
Klant is koning Wat iedereen hier schrijft is helemaal waar. Supersnelle levering, snel mailcontact, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en veel keuze, een aanrader dus !! Zelfs als het een keertje misgaat word het prima en supersnel opgelost. Spreek uit ervaring, want er was iets mis met 1 van mijn 3 bestelde folies en krijg een nieuwe opgestuurd zonder kosten. Ik zeg, een warme douche bij Radar !! Ik zal jullie ZEKER aanbevelen bij iedereen die het maar wil horen en zelf kom ik de volgende keer ook weer bij jullie terug. Henk van Rooijen
2015-05-16
Regina
Bestel vaker muurstickers voor het eerst hier en inderdaad klant is hier koning! De prijs kwaliteit verhouding is perfect, geen verborgen kosten zoals veel webshops echt een pluspunt! Heb een custom made muursticker besteld. Snel mailcontact en professioneel. Had een moeilijk ontwerp maar geen probleem! Binnen paar uur had ik het voorbeeld ontwerp in mijn mailbox en meteen goed :D Na goedkeuring had ik de muursticker de volgende dag in huis. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie! Nogmaals bedankt!
2015-04-02
Benny Olijve
Zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding en de snelheid van de levering. Echt top! We hadden een nieuw pand geopend maar door de drukte vergeten stickers te bestellen. Onze oude leverancier kon pas na één week leveren (te laat). Gelukkig konden jullie ons helpen en waren alle stickers de volgende dag in huis :) Super bedankt!
2014-02-13
Monique
Goedemiddag, Wow bestelling de volgende dag al in huis. Netjes! bedankt! groetjes, Monique
Pagina

Review achter laten?

Laat andere klanten weten wat u van onze producten en service vindt.