Gespecialiseerd in raamfolie muurstickers en raamstickers

Meer dan 1500 exclusieve ontwerpen uit eigen huis handig ingedeeld in diverse categorie├źn. Professionele kwaliteit raamfolie, muur- auto- raamstickers gemakkelijk en snel online kopen bestellen. Getoonde prijzen bij ontwerpen zijn inclusief btw. Wij rekenen geen verzend- en/of ontwerpkosten. We willen onze prijzen voor u als klant zo scherp mogelijk houden. Snelle levering alle materialen zijn op voorraad en worden op maat voor u gemaakt naar uw wensen. Voor 14:00 uur besteld is morgen in huis. Wij kunnen u adviseren via e-mail of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Populaire raamfolie muurstickers raamstickers

Op zoek naar extra sfeer in uw huis?

Voor elk interieur is er een leuke muursticker. Wij hebben een uitgebreid assortiment met meer dan 1500 exclusieve ontwerpen uit eigen huis die als raamsticker of als muurstickers voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken ,kinderkamer en hal kunt gebruiken. Wilt u een eigen muursticker maken? Muursticker met eigen tekst. Daarnaast zijn er diverse designs waar u u naam in kunt vullen. De muurteksten kunnen leuk gecombineerd worden met muurstickerafbeelding

  • Woordwolk kruiden sticker raamsticker muursticker
  • Muurteksten home theres no place like it
  • Drie vogelkooien en vogels sticker raamsticker muursticker
  • Muurtekst raamtekst woordwolk in dit huis

Raamfolie op maat

Onze raamfolie is mogelijk in twee kleuren dusted en frosted. Raamfolie dusted wordt ook wel melkglas of etched folie genoemd. Raamfolie frosted heeft een glinster spikkel in de folie. Geschikt voor binnen en buiten gebruik op woning of kantoor. De raamfolies zijn eenvoudig te bevestigen op spiegels en ramen.

Muurstickers Muurteksten Raamteksten

Muurteksten worden als matte sticker geleverd die geschikt is voor alle gladde ondergronden. Onze muurteksten zijn beschikbaar in 18 verschillende kleuren mat of glans. Mocht het zo zijn dat uw gewenste kleur muurtekst hier niet tussen zit geen probleem wij leveren ook andere kleuren alleen hebben deze een langere levertijd. De muurteksten zijn eenvoudig te bevestigen op muren en deuren.